Deluxe előfizetői csomag

Köszönjük érdeklődését az e-Hotel Akadémia Deluxe szolgáltatási csomagja iránt!

A Szolgáltatási csomag hozzáférést biztosít:

   • az aktuálisan elérhető valamennyi „Recepciós” és „Értékesítői” videós tudásanyag tartalmakhoz,
   • csatlakozási lehetőséget jelent a nyílt és a zárt szakmai tudásmegosztó Facebook közösségekhez, valamint
   • részvételi lehetőséget biztosít a rendszeresen megrendezésre kerülő webinárium és workshop rendezvényeken,
   • kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít az időszakosan megrendezésre kerülő egyéb e-Hotel Akadémia rendezvényekre.
Részletes információk a szolgáltatáscsomag elemeiről

Videós tudásanyagok

Recepciós és értékesítői munkakörre vonatkozó rövid 3-8 perces videós tartalmak, melyek általános tudáselemeket és a mindennapi gyakorlatba azonnal átültethető ismereteket tartalmaznak. A tudásanyag lista hónapról hónapra folyamatosan bővül egy-egy új recepciós vagy értékesítői videóval.

Szakmai közösség

Facebook csoportunkhoz bárki csatlakozhat, aki a szállásipar iránt érdeklődik. Rendszeresen jelentkezünk élő videókkal, értékelésekkel és más hasznos információkkal.

Webinárium

Elsősorban a szálláshelyek menedzsmentjének szóló, 2-3 havonta megrendezésre kerülő online szakmai rendezvény, mely mindig egy-egy témát jár körül vendégelőadókkal. A résztvevők kérdezhetnek, hozzászólhatnak az eseményen.

Workshop

A videós tudásanyagokat kiegészítő műhelymunka, ami 3 havonta kerül megrendezésre a járványhelyzet függvényében online vagy jelenléti formában.

Rendezvény

e-Hotel Akadémia szervezésében megrendezésre kerülő nyilvános konferencia és egyéb rendezvények, melyeket az előfizetők kedvezményes áron látogathatnak.

Az ajánlatkérés megküldése nem jár semmilyen elköteleződéssel az Ön részéről!

Ingyenes bemutató tartalom

Ha betekintést szeretne nyerni a tudásanyagokba, akkor regisztráljon (hozza létre felhasználói fiókját) és nézze meg az ingyenes bemutató tartalmat!